etoim.mn
photos/чипс540_l.jpg

Танд хэрэг болох зүйлс:

-перец

-давс

-ургамлын тос

-төмс

Хийх арга:

1. Төмсийг үрэгчэнд зүсдэг хэвд зүснэ. Өргөн зүсэж болохгүй. 

2. Зүссэн төмсний крахмалыг усанд дэвтээж авна. Үүний дараа шүүнэ. Цаасан алчуур дээр төмсөө хатаахын тулд тарааж тавиад дээрээс нь дахиж цаасан алчуур тавина. 

3. Энэ хооронд тосоо халааж байна. Төмсөө шарна. 180С-200С тосонд шарна. Эргүүлээд  алтлаг шар өнгийн болтол шарна. Болсон чипсний тосыг шүүхийн тулд цаасан алчуур дээр тавина.  Шарах шүүгээг 200С хүртэл халаана.

4. Амтлах ажиллагаандаа орно. 2 лист дээр чипсээ калькан цаас дээр тавиад амтална. 

5. Чипсийг илүү шаржигнасан чимээтэй болгохын тулд 200С-т 5-10 минут шарна. 

 

Таалагдахгүй байна

0
0

АНХААРУУЛГА

Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд etoim.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй.

1.0

Сэтгэгдэл үлдээх